viernes, 23 de enero de 2009

Fa molt temps que....

Fa molt temps que no publico res, però és per......què ... no sé que publicar dons tot funciona malament i cada vegada pitjor.

Ara resulta que el bus que era gratuït (parlo de l'escolar) ara es paga més del que ja es pagava.

La cavalcada ja és un tema que crema, amb la excusa de carrosses noves i amb la mentida per davant, se l' emporten de Segur.

Els Carnavals ja només passaran fugaçment per Segur, se'n van corrent corrent cap a Calafell.

El Parc nadalenc ha estat tot un fracàs, malgrat els 500 (això diuen) que han passat. Per cert cal recordar aquest número "500", és l'únic que l'Ajuntament pretén utilitzar a partir de l'any 2009, espero que els funcioni, pero amb el seus sous ja els hi funciona be.

Aquells locals del port que no sé del cert què esperen per no malbaratar més diners de l'Ajuntament.

Se m'oblidava el gran Can Bolavà: m'ha explicat una amiga meva que si tens 40 ja no vals per treballar, no val la pena apuntar-te, si és que et deixen, perquè no pensen buscar res ni ajudar-te.

Després van fent propaganda per aquí, per allà, que van a fer i van a deixar de fer i que tot és tan bonic i tan original i que ho fan tan bé ....... I un sense fí i sense pausa que "t" acojonas".

Crec que ja no val la pena seguir enumerant coses que aquest Ajuntament no pretèn fer res o aquelles que farà per empitjorar el que ja està fet. Per cert molt bó el de "Las cosas de Calafell" sobre la TDT si no t'agrada te'n vas, com bé dius no és la primera vegada que utilitzen aquesta solució aquí els senyors de l'Ajuntament de Calafell. No és la primera vegada que ens amenacen, llàstima que això no sigui com anar a un restaurant a on si estàs mal atès te'n vas i deixes un buit i la veritat és que aquest buit es nota, fins i tot hi ha vegades que et vénen darrere per atendre't millor i et conviden a una "copilla" per intentar fer-te la pilota. Ara no està la cosa per anar venent pisos i cases i marxar a un altre lloc; llàstima doncs més d'un ho faria, oi????

En fi, que si diem perquè no diem i si no diem perquè no ens queixem.

Aixó está ja BENEÏT, no es pot fer res, simplement intentar no tornar a votar per ideologies polítiques sinò a la persona que ens ajudarà a tirar endavant. Aixó son les MUNICIPALS, no ens deixem portar per les nostres ideologies polítiques, a les municipals no hi valen res.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027