lunes, 5 de septiembre de 2011

Sous i programes polítics

Decepció - Capítol 1

Forma part del programa electoral del Partit Popular de Calafell. El programa complet el podeu descarregar des d'aquí.

Després, mireu aquesta taula de sous que és la que van publicar al blog del PSC Calafell el propasssat 13 d'Agost. Tinc un dubte que podria dir que és poc dubtós i molt ferm.

On veieu una reducció de sous del 20%? Jo no la veig per enlloc. Busco les diferències, comparo els sous bruts d'uns i altres i no m'arriba a un 10%. Què ha passat amb la reducció del 20%? Si això que és una promesa electoral del PP no s'ha complet realment, què podem esperar d'altres promeses? No es tracta només de generar un diàleg, es tracta de que algú hauria de donar una explicació sobre aquest fet perquè estem d'acord que un polític ha de cobrar un sou, millor o pitjor (normalment massa pel que fan alguns) però si es fa una promesa, és per cumplir-la. O no?



Si entreu en aquesta web tindreu una aproximació molt ajustada del que cobra net cada regidor i feu càlculs. Repeteixo, no em queixo de la baixada de sous, ja m' està be, Calafell ha guanyat fama de ser el "txollo" per aquells que volen cobrar una bona nòmina dedicant-se a viure de la política. Em queixo de que això del 20%, senzillament, no ho veig per cap puesto, i m'agradaria que algú ho expliqués, perquè era una promesa electoral d'un partit i una regidora que deia coses com aquesta quan era a la oposició.


........................

Afegeixo ara (14:15hs) un enllaç perquè enteneu cap a on va la crítica en l'aspecte dels sous i veieu una mica l'històric real del que deien uns i altres i el que ha passat realment amb els sous fins que la crisi ha imposat una mica de seny, només una mica. Aquesta entrada del 2009 va ser comentada durant molt de temps i recordo que quan es va fer no li va agradar a ningú (govern ni oposició). Va be recordar-la en temps de crisi, precisament ara la nova presidenta de l' FMI Christine Lagarde adverteix d'una nova recessió.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027