viernes, 2 de diciembre de 2011

Viure a cos de Rei

11.12.12
Una rectificació sobre aquest tema, perquè vull que les coses quedin clares: la tècnica Imma Ortiz no té res a veure amb la polèmica generada amb aquesta història del Mamás y Bebés. A ella, la van enviar a Madrid com a treballadora municipal. No hade ser agradable marxar fora i deixar casa tevaquan tens la familia i a sobre rebre les crítiques que han de rebre els polítics (que tú,que jo, que ni tú ni jo, mira saps? enviem una tècnica. Els tècnics no han d'aguantar les crítiques que es fan als polítics i més en aquest cas. Serveixi com a disculpa i per aclarir que els responsables de malbaratar diners en enviar algú a un saló són els polítics.

Nevot

_________________
Diuen les males llengües que el plé de dijous 24 passava a divendres 25, que si l'alcalde no sabia si posar-lo un dia o altre, que si una regidora de turisme volia haver anat el 19 a una fira de Mamás y Bebés (s'haurà prenyat? pensarà en fer-ho? o s'haurà em-prenyat?) lo de la prenyamenta - emprenyamenta és perquè es tracta de la fira de Mamás i Bebés, a Madrid. I que discutia amb un altre i l'alcalde, al final, donc mira, dilluns.
Enlace
Vaig a tocar una mica la flauta, però la que no sona. Aquesta història de Mamás y Bebés, en absolut és res oficial ni dedicat o preparat per la presència de polítics a ficar els nassos. Es un saló per a futurs pares i mares. Devant el dubte, anem a buscar informació a "Carrer del Mar" un blog crític i guerriller com el nostre, que ja va treure el fitxatge estrella de Mar Giné, de la que el nou govern ha volgut amagar el sou, de la que JJ deia que cobrava molt menys que Eudald Torres (i s'ha demostrat que era mentida) i un blog on ens ho expliquen molt be perquè contrasten, com nosaltres, amb docus i fotos. Mireu això



jo pregunto si el moviment del plé ordinari de dijous, tal com es diu, depenia de l'agenda de la regidora de turisme, d'un desacord amb un altre o que no es posava d'acord. Però un plé extraordinari i al cap de pocs diues un d'extraordinari, són desepeses. I la fireta envien una tèncnica. La podeu veure a la imatge. Però com diu Jordi Blasi a Carrer del Mar...

Els regidors de Turisme de Salou, Benet Presas; de Vila-seca, Xavier Graset; de Cambrils, Xavier Martí, i una tècnica de Calafell (només hi faltava algú de Reus per fer un repòquer convergent) van assistir a la fira Bebés y Mamás, celebrada els passats 19 i 20 de novembre a Madrid. Aquest saló està dedicat a nous i futurs pares i no té res de fira turística. De fet, entre els expositors no hi havia cap altre municipi (turístic o no) present. Quines penques! Es pensen que perquè tenen un càrrec poden viatjar gratis amunt i avall per repartir quatre fulletons, que és el que van fer.

Vull afegir que diu "Mamás y Bebés" no "Mamas y Bebes" perquè segur que hi hauria un regidor que aleshores no tenim cap dubte que s'apuntaria a aquesta mena de festa.

Hi ha diners? No hi ha diners? Hi ha diners només pel què interessa? Quant ens ha costat la presència de la senyoreta tècnica de l'ajuntament Imma Ortiz a Madrid i quina despesa s'ha fet en total? S'ho paga ella? Li paguem nosaltres? Fora bo que la oposició ho demani. Com també un tema de la gossera municipal que, agafin-se on puguin, quan hem sabut el que s'amaga al darrera després de parlar amb la Guàrdia Civil i que, de moment, silenci absolut. Aquest alcalde, quan li explota quelcom a la cara, es queda mut. A veure si desperta i recupera la veu i ens diu:

  1. què cobra Angel Solè
  2. què cobra Elisenda Pifarré
  3. què cobra el iaio jubil.lat fotògraf
  4. què cobra Angel Gallés que te el sou embargat
  5. si JJ te el sou embargat per l'ajutament com diu perquè sembla que no
  6. quineses despeses de telèfon han facturar Elvira i bretot JJ octubre del 13 a 31.
  7. com es que es va prefabricar una plaça d'encarregat de brigada per A. Gallés que al març ja deia que es tria el bar perquè viuria de la política
  8. Què farà amb la gossera il.legal de la seva regidora

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027