martes, 24 de enero de 2012

Els uròlegs recomanen la web del PP Calafell

FUNERAL DE FRAGASAURUS - FOTO: AGÈNCIES
______________________


La urologia i andrologia és una especialitat medico-quirúrgica que s'ocupa de l'estudi, diagnòstic i tractament de les patologies que afecten a l'aparell urinari i retroperitoneu d'ambdós sexes i a l'aparell reproductor masculí, sense cap límit d'edat.

Dit això, passo a la part diürètica del cas:
Es denomina diürètic (del llatí diuretĭcus, i aquest del grec διουρητικός) a tota substància que al ser ingerida provoca una eliminació d'aigua i sodi en l'organisme, a través de la orina.

Consultada la vikipèdia i, per tant, comprovats els significats perquè no quedin dubtes i, sense voler fer un sofisma barat, però, estic en condicions d'afirmar rotundament que qualsevol uròleg recomanaria al pacient amb problemes per eliminar les... be, amb problemes de pixera, per entendre'ns, que fes una ullada a la web i el blog del PéPé de Calafell 3 vegades al dia.

I per què?



Doncs perquè és diurètica 100% aquesta mena de web, fa venir pixera, per pixar-s'hi, per poc que es comenci a mirar (llegir, millor que no, que fa venir cagaleres i això ja no és bó). Vaja, que és per pixar-se de riure.

PRIMERA

"Olga Elvira denuncia els menyspreu de l' Ajuntament vers els seus treballadors". Apa, va, amb la cacera de bruixes que tenen muntada, que sembla ser qualsevol que tingui aspecte de socialista o no sigui "afecto al régimen" va de cap al carrer, aquest enunciat és com si ara diguèssim que o be aquesta entrada se l'han deixat oblidada de fa temps o és que les pipes de l'ermita li han deixat efectes secundaris de llarga durada (o potser permanents, com els rotuladors Edding). De veritat, creia que res podria superar allò de "somos la izquierda genuina" i encara menys el "que les den por culo, me voy a la privada" però sí, es veu que sí. L' esperit de superació és molt important en el camí cap a la llum, indubtablement.


SEGONA

1 > Que és la web del PP queda clar doncs apareix l'ermita amb un rerefons lúgubre, fosc. Ideal per les fumades transpersonals.

2 -> Bienvenidos a la portada = no tenim res a dir, en blanc, zero, el nostre programa electoral és així.

3 -> Aquesta és bona, em porta bons records ja que parla de si ens sembla be la reducció del 20% del sou de la regidora. Escoltin, això ho renova algú o està així des de fa anys?

4 -> "El PP refuerza la capacidad del partido para responder ante los comportamientos indeseables" Ai, que em pixo !!! Comportaments indesitquéeeee??????? Per favor, per l'amor de la Santíssima Verge Maria i el Sant Miquel de l' ermita (tot i que podria ser el San Miguel de les cerveses, segons de quin regidor es parli)

Un moment, que obro la llibreta de les espifiades:
  1. dir que es baixarien el sou un 20% i no fer.ho
  2. fumada o no fumada, es fa servir l' ermita amb abús d'autoritat, ja que no està oberta per tothom ni molt menys com diu la regidora de la llum holaholaaholaaaa ni el regidor il.luminat
  3. l'il.luminat diu que era un curs de piscifactoria transpersonal o quèquè, que ajudàven a qui de què?
  4. després surt en un video on se'l veu com se'n fot, lo seu és riure's, de la llei antitabac, aquesta vegada amb una cigarreta no una pipa, i "cubata", però està vist que lo seu és fumar i liar-la grossa.
  5. Sortir trompa en un video dient que no veu la llum però que ben aviat la veurà.
Segur que em deixo algunes coses (factures en frau de llei, gravacions on ofereixen feina a qui no els vol veure ni en pintura, ficar-se en la vida privada de nenes petites, i jo què sé quantes coses més he llegit a internet en poc temps). Això és reforzar la capacidad del partido para responder ante los comportamientos indeseables. Visca Fabra, visca Matas, visca Camps, visca el pà, visca el ví i visca la mare que els va parir !!! I visca el Pepe (el "guarru" que li trepitja la mà a Messi) i visca els "comportamientos indeseables". De veritat, ni "comportamientos indeseables" ni "responder a comportamientos de indeseables" ja que voldria saber on va anar a parar aquella super fashion comissió d'investigació. Deuen estar investigant encara, el terratrèmol de Lepe, sinó, ves, no sé què deuen estar investigant. I això sense entrar en concubinat ni altres temes que ja s'ho faran, que és cosa seva però diu ben poc de la capacitat de dos polítics d'aguantar les escalfades i l'ànsia forni..... millor em callo, que semblarà una entrada "X".


I la TERCERA que ja és per no deixar ni una goteta a la bufeta.


[1] Es d'allò més surrealista que en gairebé 2 anys s'hagin fet només 26 entrades, la majoria en el moment de campanya i precampanya electoral. La resta, 3 setmanes i escaig dessitjant-nos bones festes quan aquí, de neu si que n'hi ha però Santa Klaus ja fa molt que va marxar amb el seu trineu i els seus rens.

[2] Hmm, caram !! 4 bloggers, el PP, el Asapavos, Olga Ermitas, i Ernesto. No creguin, que és molt important dir-se Ernesto, mirin aquí si no s'ho creuen (amb llum inclosa)
[3] recomanar un weblog encapçalat per xamanismes diversos queda molt, però que molt be.
[4] 4.381 visites en 2 anys ??? Però (amb perdó) QUINA MERDA !!! sí, ja sé que diu 4.386, però les 5 que falten són meves i no les vull comptar perquè són d'un que no entra a interessar-se per aquests feixistes (ho dic perquè no han condemnat el règim del caudillito, el PP condemna el terrorisme, però només el que els interessa, l'altre no que encara queden molts franquistes per allà dins, peperus demòcrates "de toda la vida" i fills de franquistes més papistes que el papa de broma). Be, que dic jo que l' ànima del blog, com s'autodefineix ell en una gravació i com li diu la seva amant al Asapavos (dic Asapavos, que és que Rostidordegalldindis sona molt malament, oi?), el "Juanjo, el del blog", el alma de La Negra, només hagi arribat a 4300 visites en dos anys en tot un blog del partido impopular, és com per treure's el barret !!. Té molt mèrit, de veritat. Si li passa la mà per la cara Yolanda Almagro, que sense haver estat blocaire ja porta més de 4.500 en només 5 mesos. Ai, ai, i no comparo amb "el blog" perquè no vull fer més sang. Collons!!, sí que en vull, en poc més de dos dies i mig ja fem 4500 visites, ni ànima del bloc ni hòsties, un bocamoll és el que era l' Asapavos. Això sí, ara tots els calafellencs li paguem la casa, el cotxe i els vicis al senyor Asapavos. I a la Pava també. I pel que em diuen, el noiet ha denunciat al seu ex-blog; ostres, quina pell més fina que se li ha quedat al noi... estarà empipat? això segur, de pipa en pipa.. és el primer polític (lo de polític és una manera de parlar) que no te taules digitals, que no en sap més i pensa que ens farà callar i tracta de fer servir la justícia com arma. Be, que això ja ho havia fet amb el club de tennis i sembla que amb més temes, però a l'hora de parlar, calla. Com el Xuli, ves per on. Asapavos calla, ja no denuncia res del que denunciava quan, desgraciadament, era part d'aquest blog. Ara posa la mà i a cobrar, i apasiau.

Per això que, si s'ho prenen amb sentit de l'humor, llegir aquests 'dibuixos' els farà venir una mica de pixera o un fart de riure bestial. Es el que te la política. El seu regne no és d'eixe món. Acabo el tractament amb un seguit de frases i declaracions que passaràn a la posteritat. Un resum del galimaties en que s'han ficat aquests dos i en el que ens han ficat a tots. I el Xulivella, mentrestant, dorm.













Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027