domingo, 15 de enero de 2012

Infografia o Caligrafía? INFOGRAFIA, SENSE DUBTE

El Tothosap és un personatge, que sempre porta una mica de la persona que el fa, en la major part dels casos, sigui mirall o negatiu de fotografia. El Tothosap emet opinions, sempre respectables, com ho són tots els mitjans de comunicació pel senzill fet d'informar. Però el Tothosap opina, i ho fa amb expressions egoïques com "més d'un" i "sense raó". La raó, cadascú pot tenir la seva, però no es pot negar la de l'altre, en tot cas rebatre-la. "Més d'un" així, a grosso modo, són partits polítics, ciutadans, veïns i alguns blogs. Sí, molt més d'un.


Si les coses matuseres li agraden, perfecte, que facin el Diari -amb tot el respecte- així, matuserament i amb caligrafia i a veure qui es gasta 1,55€ en comprar-lo. Caligrafia pura, disseny tipus web municipal "cavalcada de reis spetial edition". Dubto que tingués molta sortida.

Aques és el document en alta definició del recorregut de la cavalcada que el nostre megapotentíssim departament de comunicacions municipal (2.400 + 2.000 + 1.800 + 1.900 + Bonavista + patufetencs + tríptics + etc) va fer i va tenir els pebrots de posar a la web municipal.

On és la raó i la diferència?. Doncs que el Diari per 1.55€ caligrafiat no el compraria ni Deu perquè tenim la possibilitat de decidir si el comprem o no. Aquest govern ha estat una mala compra que ara molts s'han d'empassar 4 anys (si és que aguanten) i no hi ha cap possibilitat de dir si pagues o no perquè et facin un dibuixet en paper i te'l posin a la web. Ja ho has pagat, i molt car, amb un dels IBIS més cars de Catalunya i amb una pujada de taxes i mantenint una colla de dropos.


Així doncs, la raó, cadascú que tingui la seva, però que no li tregui a l'altre sense arguments perquè suposadament escriu en un mitjà de premsa seriós, suposadament deu ser un periodista (o periolisto). O potser el ToNtosap "passava per allà" i va deixar caure la seva raó per sobre de la dels altres. La diferència és que ell guanya calers dient aquestes coses i altres les paguem sense opció a dir NO. Ai, els egos que traeixen i aquella corona del Cèsar !!

Dit des de la perspectiva d'un blog humil, que no guanya un cèntim amb la tasca que fa i no es deu a publicistes, polítics, ni resultats, ni shares ni res semblant. Com si el vol llegir ningú, fariem lo mateix. Però sempre amb el millor del que tenim i el millor que sabem fer, no amb 4 gargots. Ai, periolisto, periolisto, quina mala baba que tens que se't menja els arguments. Mal camí portes.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027