viernes, 17 de febrero de 2012

IES SEGUR - Sigue la intranquilidad

Anónimo
Anónimo  Anónimo dijo...
Ultimo "Consell Escolar Municipal", el director del IES La Talaia plantea...
Situación: la "Gene" se había comprometido a iniciar las obras en mayo de 2011, como hay crisis recibe una carta diciendo que comenzaran en enero de 2012. Los padres estan muy nerviosos y a punto para la batalla.
Preguntas directas del "dire" a la Regidora Sandra Suarez: ¿Si no empiezan las obras que va a hacer el Ayuntamiento? ¿Nos vais a apoyar en las acciones?
Respuesta de la Sra. Sandra Suarez:
Dons s'haurà de reunir la mesa... Haurem de parlar... Dons ja veurem... Ni si, ni no, sinó tot el contrari... Ay que no puc anar en contra dels que manen que també són del meu partit!
Que cada cual saque sus propias conclusiones.
15 de febrero de 2012 00:16
Suprimir

Anónimo dijo...
Perdón, se me ha olvidado, del resto de representantes de partidos políticos asistentes a dicho Consell, solo la Sra Cumplido se manifestó abiertamente en favor de apoyar las demandas del IES.
Los demàs, O.E. JJ. i el de UAM " no saben, no contestan" o estaban iluminados por el transpersonalismo. Ommmm!!!!
15 de febrero de 2012 00:21
Suprimir
Anónimo Anónimo dijo...
Cuidadin, cuidadin!!! Puede ser que el alcalde haya tenido un lapsus de los que, según dejó caer en un pleno, tiene. De no ser un lapsus hay muchas definiciones para esta nueva metedura de pata:falta de información, de interés, no controla toda la información que debería controlar... pero mucho cuidado, si algo tiene "jo soc l'alcalde" es ganas de no rectificar y, si es necesario, será capaz de poner trabas para que sus errores sigan adelante, antes que dar su brazo a torcer.Cuidado! con los chavales no se juega.

ATEK
15 de febrero de 2012 00:50
Suprimir
Blogger Teresa Cumplido dijo...
A l'anònim del 15 de febrer (00:21h): Desconec qui és vostè, però puc confirmar tot el que diu en el seu comentari sobre el Consell Escolar Municipal. La meva postura és la mateixa que vaig expressar en aquell moment.
Comentar que, en la Comissió Informativa de Servei a les Persones del mes de desembre, vaig preguntar a la regidora d’Ensenyament sobre el tema de l’Institut i va comentar que havien parlat amb tothom i que hi estan treballant. Em vaig oferir per anar tots plegats a parlar i fer força, però segons anem veient quan estenen la mà és per a donar-te una bufetada. Les meves les puc encaixar, algú diria que van amb el càrrec, però... no estem parlant de diferències entre regidors, parlem d’alumnes del municipi, del seu futur. Qualsevol esforç i sacrifici serà poc per aconseguir que puguin tenir l’edifici que es mereixen, ells i els professors.
Em consta que la directora de Serveis Territorials d’Educació és una gran professional i coneixedora del funcionament de les prioritats dins l’administració de la Generalitat, ho avala els anys que va ser Directora General de Renovació i Innovació Educativa.
Per desgràcia, si no estàs al peu de canó de forma insistent i fent pressió des de tots els àmbits (Ajuntament, professorat, pares i alumnes) les coses corren el perill de quedar en via morta, donat que són moltes les situacions similars que avui en dia afronta la Generalitat.
Curiosament, l’Institut Talaia té tots els procediments preparats, i està tot apunt per començar la construcció. En aquest moment és qüestió d’anar tots en la mateixa direcció.
No m’agradaria pensar que els qui tenen la màxima responsabilitat de govern al nostre municipi no sàpiguen prioritzar els interessos de Calafell, en aquest cas dels nostres joves, als interessos personals, de partit o qualsevol altre.
La meva mà i la del PSC està estesa per anar on calgui i com vaig prometre a l’equip directiu i a l’AMPA de la Talaia estem amb ells. Quan una cosa està començada s’ha d’acabar.
I ja és hora que l’equip de govern passi de dir que faré i faci, que digui que estén la mà i l’estengui. En resum “Obras son amores y no buenas razones”.
16 de febrero de 2012 22:07
Suprimir

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027