viernes, 21 de septiembre de 2012

Regidor d' Esports: primero los de fuera (2)


Com ja sabeu molts de vosaltres, el Club Esportiu Calafell Runners ja no és l´organitzador del Triatló de Calafell que es celebrarà aquest diumenge 23 de setembre. El Club Esportiu Calafell Runners ha estat totalment repudiat per a organitzar el Triatló que durant 3 anys venia organitzant amb molt d´èxit. 


Des de la secció de Triatló del club lamentem que Calafell hagi deixat perdre aquesta posició privilegiada, i que tot l´esforç fet any rere any, ara es perdi per la manca de voluntat del consistori al no comptar amb el nostre club per a cap de les proves esportives que se celebren al municipi... i aprofitar-se del rèdit polític i econòmic que li dóna un esdeveniment ja fet i consolidat per una associació com la nostra, que SI que promociona l´esport i els seus valors... 

No només satisfets amb això, els nostres amics del consistori no han tingut ni tan sols el detall de convidar-nos a assistir com a Club Local, ni fer algun preu especial per als nostres Triatletes, ni cap mena de deferència pel que hauria de ser un orgull per a ells, que un Club local tingués una participació destacada i fer realment d´aquest esdeveniment una festa del triatló local, amb una bona representació...ni tant sols un mail ni una trucada. 

Des d´aquest any l´organitzador és l´Ajuntament de Calafell i la seva regidoria de "promoció" esportiva, que per ser organitzador de primer any, perd els privilegis que el nostre CLUB tenia guanyats amb la seva experiència.

Segons circular passada (30 de juliol del 2012) per la Federació Catalana de Triatló aquesta mateixa setmana, us faig saber que:

El Triatló Sprint de Calafell (diumenge 23/9/2012), NO SERÀ PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ, NI SERÀ PUNTUABLE PER A LA LLIGA DE CLUBS. A MÉS, TAMPOC SERÀ CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT PER GRUPS D´EDAT, com estava establert en un principi i com va ser
la passada edició.

El campionat absolut de Catalunya passa a celebrar-se al XIII TRIATLÓ DE VILANOVA, el proper 21 d´Octubre del 2012.

Moltes gràcies i molt triatló per molts anys
Jordi Rubio
President
Club Esportiu Calafell Runners

-----------------

1.- Este es el escrito que nos han remitido. Hay correos electrónicos cruzados entre C.E. Calafell Runners y JJ "deportista de élite" Iglesias, que no se publican puesto que se violaría la confidencialidad del correo pero, entre otras peticiones, se hace constar "vem sol.licitar poder participar com a entitat esportiva i municipal en la IV Festa de l'Esport de Calafell que es celebrarà aquest diumenge 10 de juny. Fins el moment encara no hem tingut cap tipus de resposta" y sin participar se quedaron.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027