domingo, 18 de noviembre de 2012

Acte del PSC a Cunit

Ahir dissabte va tenir lloc un acte comarcal amb la presència d' Arantzazu Longares, Dolors Carreras, Ramón Ferré i Xavier Sabaté.

Estem posant actes de campanya de la majoria de l'espectre polític i on no surtin únicament les conegudes consignes o el bombardeig dels " Y TU MAS ". 


A l'acte de Cunit hi han temes importants (transport, peatges, educació, jovent, Logis, etc).


Ens han preguntat quina és la tendència política del blog. No hi ha una tendència quan es publiquen videos i entrevistes. Ben al contrari, es tracta d'apropar una mica, a tothom que s'ho vulgui mirar, diferents actes i ideologies i que cadascú tregui les seves pròpies conclussions.

Fins ara teniu entrevistes i videos de CUP, CIU, ERC, ICV, PP, PSC, SI, C'S, etc. Com a cobertua, entre uns i altres, ens hem anat espavil.lant.

L' acte del PP el dimarts 13 no l'escoltareu, ja que tot i tenir gravats els discursos que van fer Esperanza Aguirre i Rafa Luna, se'ns va prohibir expressament gravar-los, l'entrada era restringida, van dur gent de fora i alguns del poble es van quedar sense poder entrar ja que no els van deixar i els polítics del PP Calafell no van obrir boca.

A Facebook s'ha deixat un àlbum, el podeu mirar aquí

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027