lunes, 7 de enero de 2013

Merca Manta

 Top Manta dándose el piro por la vía del tren 
(gracias Patxi Herrero por el vídeo)

Bon dia!

De ben segur que casa vostra va aparèixer ahir al matí plena de regals dels Reis d'Orient, però... on els hauran comprat? Em sé un lloc d'on es pot treure bona matèria i a baix preu, només cal que mireu el següent article que apareix avui al Diari de Tarragona:




Són del top manta al nostre municipi.
Com està controlat al passeig, es desplacen cada divendres al mercadillo de Segur, es posen on comença el carrer Baixador, a tocar de Cunit. La policia passa a primera hora a controlar una mica i després només queda seguretat privada, que no fan res. Els paradistes paguen més de mil euros per tenir un espai per la seva parada i resulta que bona part del mateix gènere que venen el tenen també els top-manteros, de manera que els fot molt perquè a sobre ho tenen més barat que ells.


La policia només torna a passar quan toca recollir el mercat, vigilant que no molestin els cotxes mentre la gent necessitada s'afanya a recollir tota la fruita i verdura que han deixat, fins i tot pujant als vehicles de recollida.



Personalment, visc al carrer afectat i a mi em sembla malament que els top-manta muntin les seves paradetes de forma gratuïta al costat d'altres que paguen una quota, però també penso que a ells no se'ls ha de perseguir de la manera que ho fan (algun cop) per les vies del tren quan els xulo-polis els espanten. El problema són els que passen per sobre d'aquests individus que l'únic que fan és vendre aquestes coses en lloc d'estar robant com fan d'altres en aquest mateix lloc. Parlo dels que els hi passen la matèria...

Per a què serveix la presència de cartells informatius contra el top manta?


I per no parlar de les protestes de l'època Romero...

L'únic que aconsegueixen és moure "la plaga" d'un lloc a l'altre, sense "acabar" amb ella.

La solució? Acabar amb el Top Manta, sí. Però de manera seriosa, començant per la part grossa de l'assumpte, i sense muntar espectacles com el del passat estiu a la platja de Calafell...



Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027