martes, 23 de abril de 2013

Huele mucho a muerto en Calafell

Hoy se ha reunido el alcalde con esta funeraria en Ca'l Bolavá, hasta las 14hs. Duro con el tanatorio, que aquí hay mucho que rascar, aunque luego quede un mamotreto que se lo va a comer Calafell por los siglos de los siglos y amén.

También se puede ver la web en español, de la que es empresa central, en Madrid, www.interfunerarias.es/, donde tiene varias delegaciones. Por lo que parece, quiere introducirse en Cataluña ¿a qué precio, Olivella?



Calafell ara vol entrar en el món de ciutats amb tanatori. Llavors ha preparat un concurs perquè es facin ninxols i un tanatori a la localitat. Però tot això ho farà una empresa que posarà uns diners que pot recuperar en aquest mig segle. Un cementiri municipal  és rendible encara si es fa amb dos dits de front. El problema suposo que a Calafell ara no tenen ni un duro per gastar-se llavors s'inventen martingales d'aquestes perquè algú els hi posi diners. Aquesta empresa amb el temps ho anirà recuperant, però això és una gran mentida perquè al final qui paga tot això són els ciutadans que veuran com els preus per aquests pugen perquè aquestes empreses no viuen de la caritat i al final paguen els de sempre. A veure que passa. També pot passar que es faci un concurs i quedi desert, si la cosa no interessa a ningú. Al final ho externalitzaran tot com si l'ajuntament fes un gran obra i el que fa és passar el mort a algú de fora perquè posi un capital que potser amortitzarà amb el temps pagant el pobre ciutadà com sempre. A veure com acabarà. Jo crec que això d'externalitzar és pa pe avui i gana per demà. Un contracte per 50 anys són molts anys tal com evoluciona avui la vida avui en dia.

MIQUEL CASELLAS BLOG.



Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027