viernes, 5 de julio de 2013

Escombrant la "merda" cap a Cunit

Un títol que, amb el tema que us exposaré a continuació, pot arribar a ser racista, que no ho pretenc ni molt menys, però és potser la forma més fàcil d'explicar el cas que s'ha viscut aquest matí.

A quarts de 12, al mercadillo dels divendres de Segur, sols hi havia un Policia Local per la zona on últimament es posen els manters. Allà hi eren tots, fins que aquest ha arribat.


El policia s'ha posat on solen col·locar-se els manters i s'ha posat a parlar pel mòbil. El que no estava veient el policia és que, metres més enllà, els manters, a l'intentar saltar les tanques baixes del principi del C/Baixador, es topaven amb els paradistes habilitats del mercat setmanal amb els quals s'han arribat a enfrontar insultant-se i escopint-se. Els paradistes intentaven avisar el policia que no se n'assabentava de res.

Finalment, han arribat reforços de la Policia Local per controlar la situació, però l'únic que els han fet fer als manters és, creuar la via i dir-los que marxessin direcció Cunit. O sigui, que es volien desentendre de la situació i la traspassaven al poble veï, fugint del problema.






Realment em sembla fascinant aquest fet i molt poc intel·ligent: si cada divendres passa el mateix, per què no es queda ja de per sí una parella de Mossos o Policia Local fent guàrdia al lloc on es solen posar, i una altra parella que vagi donant tombs pel mercat? 


Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027