jueves, 17 de octubre de 2013

Coscubiela presentarà una esmena als pressupostos generals de l'estat (pas subterrani del carrer Pisuerga)

El motivo de esta entrada no es política, en sí. Es el hecho de que un regidor de Cunit presta su ayuda a Calafell para que el diputado Coscubiela, en el Congreso (Madrid) presente una enmienda , a ver si de una vez se construye el paso soterrado.

Lo grave es que mientras la oposición se mueve (ICV, PSC) moviendo congresistas en Madrid y parlamentarios en Cataluña, Joan Olivella no ha sido capaz ni de convocar la reunión de septiembre con los vecinos, ya que les prometió que se reunirían sobre este tema y ni siquiera les ha llamado. Y la respuesta fue un jarro de agua fría "no us informo tant bé com quan teniem bona relació" (y se quedó tan ancho, fue en el último pleno del mes pasado... el mismo pleno en que la regidora del PP Olga Elvira trató de poco menos que idiotas a los vecinos del barrio afectado al decirles que se estaban dejando manipular y se vió obligada a pedir disculpas).



(Joan Coscubiela, és diputat al Congrés dels Diputats per ICV/EUiA, adscrit al Grup Parlamentari de L'Esquerra Plural. En nom d'ICV Calafell, presentarà una esmena als pressupostos generals de l'estat, per la construcció del pas subterrani del carrer Pisuerga. Toni Martínez, regidor d' ICV a l'juntament de Cunit, ha prestat el seu temps i coneixement, de forma desinteresada, per la confecció de l'esmena)

"Des d'ICV presentem aquesta esmena atès que els resultats obtinguts per l'equip de govern fins de moment han estat escassos per no dir nuls.

Per la nostra part seguim esgotant totes les possibilitats perquè el pas sigui una realitat. La nostra voluntat, tant la presència a les mobilitzacions com les accions parlamentàries van en la direcció que sigui Adif qui es responsabilitzi econòmicament del cost total que suposa per al nostre municipi el pas, creiem que és lògic i just.



Aprofito per agrair a Toni Martínez la seva col.laboració i el seu suport en la confección de l'esmena. 


Vull a títol personal aprofitar aquesta notícia que m'han passat els companys d'ICV per fer un breu comentari sobre l'editorial que l'alcalde Joan Olivella dedica en l'ultim butlletí municipal.

En l'editorial de l'Alcalde en una de les frases, carrega contra les forces polítiques que han donat suport a les mobilitzacions sense dir noms encara que imagino que es refereix a (PSC-ICV) acusant-les de demagògiques.

(EDITORIAL ON L'ALCALDE UTILITZA UN MITJA PUBLIC PER FER POLITICA BARROERA)
 
Sincerament .... sense entrar en el contingut, em sembla vergonyós que un Alcalde que és la màxima representació del municipi utilitzi el butlletí per carregar contra altres forces polítiques, que ho faci al seu editorial no és només vergonyós, és terriblement preocupant i crec sincerament que hauria de demanar excuses a les i els calafellencs.
 
Joan Olivella no ha estat a l'altura que requereix el seu càrrec.
 
La utilització del medi en què ho fa, és tendenciosa, manipuladora i preocupant... però no saber diferenciar un butlletí municipal del butlletí del seu partit, ho és encara més. Però ja el coneixem, no hi haurà ni excuses ni autocrítica i els "demagogs", seguirem sortint a la portada del nostre butlletí, encara que el temps ens vagi donant la raó, de què la passivitat i la inacció de l'alcalde sigui més que evident."

(Jordi Alvarez és el coordinador i president comarcal d' ICV al Baix Penedès)

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027