martes, 10 de diciembre de 2013

De la retirada de l'estelada als guals



De la retirada de l'estelada als guals.

(vía facebook)


Anem bé ... us deixo el link d'aquest article del Blog de Segur, on es documenta, que a un veí li ha arribat per carta, l'obligació de pagar gual, encara que no el faci servir.

http://segurdecalafell.blogspot.com.es/2013/12/calafell-el-regidor-de-via-publica-se.html?m=1



Aquests del PP tot ho fan de forma preventiva... la guerra d'Iraq.. la construcció d'un aeroport per si un dIa arriben els avions a Castelló... i ara als del poble ens toca que cobri un gual de forma també PREVENTIVA.


A ningú se li escapa que amb l'actual govern municipal hi ha tensió i discrepàncies...moltes i fortes, ...obeeixen a diferents formes d'entendre la política, el projecte social i també el municipal.


Però és profundament alarmant, quan les posicions són tan poc serioses com aquesta ...


En el cas de la carta i els guals , no estem parlant de política, ni de projecte de ciutat ni de sensibilitat social .... quan s'arriba a enviar cartes com la que li ha arribat al veí, s'ha fet un pas endavant en el bananerismo profund i caciquil.


El regidor del PP continua descontrolat, sembla que estigui en guerra amb tot el que es mou ... ahir amb el vergonyos acte de retirada de l'estelada, avui amb els veïns que fan servir el seu antic garatge com a traster.


Tant de bo que aquesta mateixa fermesa l'hagués utilitzat contra el regidor que "presumptament" va utilitzar tracte de favor en el tema dels guals, tant de bo li haguessin donat 15 dies de termini per aceptar la seva renúncia.


Cap ciutadà de Calafell es mereix que arribi a casa la mala hòstia del PP en format de carta.


Cap ciutadà de Calafell es mereix aquesta manera abusiva de fer política.




(Jordi Alvarez és el president comarcal d' ICV)

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027