lunes, 16 de marzo de 2015

La presentación de Chulivella como candidato, de puta pena

Ver comentarios


(escrito en facebook por Rosa M. Olivés)


No he vist presentació més decepcionant:

A les aules de la segona planta, amb poques cadires. Així, com que molta gent estava dreta es veia més ple.

Video i parlament penjant-se medalles del "que han fet". La major part de coses com el passeig, el port de Segur, l'institut de Segur, el CAP de Segur, el pas soterrat, l'aparcament de l'hotel Segur, del Blanquet, dels castell, etc. Eren projectes ja gestionats, i en alguns cassos iniciats, per l'anterior consistori.

Medalla per haver reduït el deute del 120 al 80%. Si s'haguessin reuït les despeses de mòbil, de protocol, no s'haguessin pagat salaris de dos caps de policia, no s'haguessin portat "enchufats" amb salaris astronòmics com la de Salou, el de Port Aventura, etc., i no s'haguessin perdut subvencions per no fer els tràmits a temps, segur que s'hagués pogut reduïr molt més el deute.

Medalles pel menjador social que es va voler tancar durant les vacances com si la gent durant els periodes de vacances no haguès de menjar.

Medalles pels ajuts a la gent necessitada quan es va tancar un exercici amb diners de Benestar Social sense invertir, com si a Calafell no hi hagués persones amb necessitats.

No s'ha presentat projecte, no sabem que pensen fer durant la propera legislatura, si la gent de Calafell el torna a votar.

Sense que les persones que hi hem assistit poguessim demanar respostes a cap demanda, no, de les medalles a l'aperitiu directament.

Es a dir, acte per a la claca del partit, per rebre aplaudiments i presentar la dona i els fills a qui ha donat les gràcies per la paciència. Per tornar a passar la pilota als ciutadans ja que l'eslogan és "compto amb tu", que podem comptar amb ell ho ha dit només de paraula i al final.

Ah, i cap menció a si pensa tornar a pactar amb partits que denúncien al nostre President ( i el seu) i a conselleres per posar les urnes el 9-N, que impugnen i boicoteigen tot el que proposa la Generalitat, que fan plans d'educació contra la nostra llengua i la nostra cultura, que manifesten obertament que faran tot el possible per què no hi hagi eleccions el 27 S i per seguir aprofitant-se dels diners dels catalans i catalanes.

Doncs res, ja sabem del tot qui ens vol governar el municipi els propera 4 anys.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027