jueves, 12 de marzo de 2015

Podemos no concorrerà a les municipals amb Calafell En Comú

Calafell, 11 de març de 2015. Podemos Calafell no concorrerà a les properes  eleccions municipals amb la candidatura ciutadana Calafell En Comú. La decisió ha estat presa per unanimitat del Consell Ciutadà, presidit per la seva secretària general, Gemma del Río, després de dos mesos de contactes amb ICV, Pirates i persones independents a la recerca d’un espai de confluència de les forces progressistes que existeixen al nostre municipi.

Podemos Calafell sempre ha defensat, seguint el principis ètics i polítics de Podemos, la necessitat de portar a terme una profunda regeneració democràtica al municipi, amb un model de govern transparent, participatiu i honest, al servei dels ciutadans i ciutadanes, més enllà dels interessos personals o de partit.

Per aquest motiu, Podemos ha decidit abandonar les negociacions amb Calafell En Comú, en considerar que les propostes d’ICV i d’altres persones independents imposaven la presència a les llistes d’una persona vinculada fins fa poc al Partit dels Socialistes de Calafell, del qual va ser membre del Comitè Executiu al 2012.

Així es va exposar a l’Assemblea de Podemos Calafell, que va tenir lloc el passat 7 de març, i en la qual les persones inscrites a aquesta formació política van avalar la decisió presa pel Consell Ciutadà

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027