jueves, 11 de junio de 2015

RAMON FERRÉ (PSC) SERÁ EL NUEVO ALCALDE DE CALAFELL

Ver comentarios



Ya dijimos este domingo que habría sorpresa 

PSC - PP - UAM, gobernarán en minoría en Calafell. C'S dará su apoyo a la investidura de Ramón Ferré como nuevo alcalde de Calafell, aunque trabajarán desde la oposición.

Para ser investido como alcalde hacían falta un mínimo de 11 votos de distintos regidores. Ferré cerró los acuerdos ayer con los 3 ''caps de llista" de C'S, PP y UAM (José Manuel Tejedor, Maite González y Josep Parera). 

C'S dará su voto favorable de investidura a este nuevo gobierno de Calafell. Los 5 regidores de PSC, sumados a los 2 de PP y 2 de UAM conforman un gobierno en minoría (9 regidores) que estará obligado a dialogar con todas las fuerzas políticas para llegar a pactos puntuales. 

Con los 2 regidores de C'S se llega a los 11 necesarios para la investidura (sobre un total de 21 regidores). La mayoría absoluta en el gobierno se consigue a partir de 11 regidores.


http://socialistesdecalafell.blogspot.com.es/2015/06/signats-els-acords-per-garantir-la.html
TODA LA INFORMACION EN EL BLOG DE SOCIALISTES DE CALAFELL


http://www.naciodigital.cat/delcamp/baixpenedesdiari/noticia/4751/psc/pp/uam/governaran/calafell/amb/suport/puntual/ciutadans

http://www.diaridetarragona.com/costa/43244/psc-pp-uam-%10y-c%C2%B4s-pactan-en-calafell-y-echan-a-ciu-de-la-alcaldia
http://www.eixdiari.cat/politica/doc/55816/psc-unio-i-alternativa-municipal-i-pp-governaran-plegats-a-calafell.html




"La composició del nou govern municipal, format per PSC, UAM i PP s’anunciarà en els propers dies, quan quedi constituït l’Ajuntament. La part programàtica de l’acord de govern se centra en la reactivació econòmica del municipi, la inversió en educació i el reforçament dels serveis socials per lluitar contra els efectes de la crisi. També són punts importants del pacte la inversió en la millora de carrers i espais públics, l’ampliació del transport públic al vespre i a la nit i els caps de setmana i la garantia que els serveis telefònics i digitals arribin a tots els veïns, entre altres.

També es garanteixen les inversions mínimes per posar al dia les instal·lacions esportives municipals, atés que Calafell serà seu dels Jocs de la Mediterrània de 2017.

D’altra banda, es revisarà a la baixa el tipus de l’IBI, es rebaixaran els sous dels càrrecs electes i es reduiran al mínim imprescindible els càrrecs de confiança. Per fomentar la participació, es facilitarà la presentació de propostes i iniciatives populars, es dotarà de major contingut el ple municipal i s’usaran totes les possibilitats de les noves tecnologies"

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027