lunes, 6 de julio de 2015

Els sous dels alcaldes i regidors a Calafell

Diuen que la memòria històrica serveix per no oblidar els errors del passat i evitar que es tornin a produir. Això, és clar, per la majoria. Per els politics, la memòria serveix per intentar esborrar-la o, si més no, per intentar-ho, sempre i quan no els hi convé que hi hagi records molestos vers les seves intencions quan són a l'oposició versus quan governen.

Però ves per on,



L' any 2009 corria aquest fulletó de CiU (que no governaven) on denunciàven el sous estratosfèrics dels regidors a l'equip de govern. Pura hipocresia. Manca de credibilitat després de tot. Més endevant els hi explico.

L'any 2006 el PSC que encapçalava Sánchez havia dit quelcom semblant, encara més greujós. El, fins fa poc dies era alcalde de Calafell, Olivella, s'havia apujat el sou un 151%.

 
Ara com ara, en el plè municipal, es parlarà de sous i de rebaixes de sous. Perquè tothom pugui jutjar les coses pel seu nom, aquí es pot consultar una taula de sous del mandat anterior i més abaix una taula on es poden veure els sous actuals i els canvis que han hagut.

2011
2015

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027